Ads4bucks akan mengadakan Carnival 2010 pada tarikh 14 – 15 June 2010 bertempat di Port Dickson..untuk semua ahli2 Ads4bucks apa lagi… Jom lah join!!~ cuti – cuti Malaysia.. best ada BBQ ada games… kalau ada prospek tuh.. bawak lah prospek… mungkin mereka akan berminat ;-)

Untuk maklumat Layari laman web bawah neh :

http://info.ads4bucks.com/carnival2010.php

DAPATKAN AKHBAR SELEKSI KELUARAN TERBARU 15HB APRIL 2010 DI PASARAN SEKARANG

ADS4BUCKS TERUS CATAT KEMAJUAN
Bilangan Agen Bertambah Secara Drastik, Semakin Ramai Raih Pendapatan Lumayan!!

Ads4bucks berjaya meraih keyakinan orang ramai dengan mempunyai paling ramai selebriti menyertai nya. Anda masih belum yakin?

belum ada program perniagaan internet yang mempunyai ramai golongan selebriti menyertainya melainkan Ads4bucks. Anda nak tunggu sampai bila? Jom sertai Ads4bucks sekarang buat duit banyak-banyak!!~ go Go Ads4bucks!!~

Sila Hubungi saya di 014-2443411 untuk menyertai kami.. SEKARANG!!~



Satu Perlawanan bowling Ads4bucks GROUP CELEBRITY SELEKSI akan di adakan pada 17 Hb April 2010, Bagi mempromosikan Ads4bucks. Bertempat di Berjaya Times Square, Kuala Lumpur. Marilah datang beramai-ramai memberi sokongan kepada team-team GCS. Antara artis-artis yang terlibat Emma Akma, Iskandar (Pemburu Hantu), Ako Mustafa dan ramai lagi. Dapatkan juga info tentang Ads4bucks di sana. Jom datang beramai-ramai!!~

Untuk maklumat boleh hubungi Saya di 014-2443411

Untuk Pemenang (Dah tutup untuk pendaftaran)

HADIAH2 BAGI BOWLING TOURNAMENT BERSAMA SELEBRITI DAN PEMINAT YANG AKAN BERLANGSUNG PADA 17HB APRIL 2010 (SABTU) 10:00 PAGI:-

A) Johan- Piala,t shirt,voucher produk,hamper produk (4 set@4 org 1 team)

B) Naib Johan – Piala,t shirt,hamper produk (4 set@4 org 1 team)

C) Tempat ke 3- Piala,t shirt,hamper produk (4 set@4 org 1 team)

D) Tempat ke 4- Medal PERAK,t shirt dan voucher (4 set@4 org 1 team)

E) Tempat ke 5- Medal GANGSA,t shirt dan voucher (4 set@4 org 1 team)

F) Individu terbaik lelaki dan wanita- Piala,t shirt,hamper produk (6 set@3 lelaki, 3 wanita).

G) Hadiah sampingan- Team paling happening, Team paling cool (8 set@4 org 1 team x 2).

Salam kepada semua…
berita terbaru…Kini ads4bucks telah mengembangkan sayap perniagaan yang berasaskan online trading yang menggunakan produk2 software untuk para ahli dan agen2 ya…Dimana??? CHINA telah kami takluki..Ads4bucks makin maju..Kita bila lagi nak mulakan langkah untuk mengembangkan minda dan menjana pendapatan..Kami di ads4bucks bukan mengajar anda untuk menjadi hamba duit tapi kami mengajar anda untuk menjadi tuan duit..Kami tidak menunggu orang yang tak mahu, yang banyak alasan mahupun yang malas..Kami tetap akan berkembang jika kalian tidak join tapi kami akan berkembang juga jika kalian bersama kami dan kami akan memastikan kalian akan dapat apa yang kami janji kan ..Apa yang penting kini USAHA KOMITMENT dan Peluang..Ayuh bersama saya terokai dunia luar bersama ads4bucks..Sebarang pertanya mahupun persoalan boleh la menghubungi saya di talian 014-2443411 atau Ym noor_arin1809.
Atau anda boleh klik sini dan isi borang terus
Tahniah kepada anda kerana sudi meluang masa membaca kehebatan ads4bucks ini.
‘Anda nak tunggu sampai bila?’

Salam..
Kepada semua agen2 dan bakal agen..
Ads4bucks akan siaran langsung
Siaran : MHI
Stesen : TV3
Tarikh : 24.03.2010 (rabu)

Sila menonton untuk mendapat maklumat terbaru dan juga diharapkan ini dapat membantu anda semua faham dengan apa yang dibawa oleh ads4bucks utk menjana pedapatan yg LUMAYAN..Jika berminat boleh menghubungi saya

Dulu macam tak percaya tentang kad boleh jadi ubat.. Memang magic. Dulu masa sebelum guna kad ni setiap kali datang bulan pasti menghadapi sakit senggugut yang amat sirius. Kadang-kadang rasa sampai tak mahu berbuat apa-apa pun sebab sakit sangat. Rasa macam nak baring je. But since ada biocard neh me langsung tak rasa sakit bila datang bulan. Darah pun keluar dengan lancar dan teratur.. Tak sia-sia join ads4bucks, sebab tahu menghargai Agen dengan memberikan kad ni pada agen sebagai hadiah. Me ada 4 dua di beri kepada Parent, Mama saya yang bising-bising sebab sakit belakang bila di nasihatkan meletakkan kad pada tempat yang sakit mengatakan dalam masa satu malam dah kurang dan sekarang dah baik.. Sekali lagi terima kasih kepada Ads4bucks ;)

Ads4Bucks Bio-Energy Card

January 20, 2010 | | Comments Off

Bio-Energi Ads4Bucks Kad akan disajikan sebagai hadiah saat Anda membeli pakej produk utama kami – GRATIS! Namun demikian Bio-Energy Kad terdiri daripada kapasiti Undian quality badan, penyembuhan / Kesihatan jika dilakukan setiap hari. (U boleh membaca Kesaksian Agen tersedia di bawah ini)

Apa itu Bio-Energi Ads4Bucks kad?

Kad ini terdiri daripada Far infrared Ray (FIR) telah digunakan teknologi bio seramik yang unik bedak. Hal tersebut telah dicipta untuk membolehkan untuk menyembuhkan semua aspek kesihatan yang berkaitan sesuai peredaran darah tubuh manusia.

Apa manfaat dari Bio-Energi Ads4Bucks Card?

a) Proper Sirkulasi darah tubuh manusia

b) Jelaskan stres & fatique

c) Meningkatkan tenaga

d) Release bakteria secara efektif

e) Mengaktifkan molekul-molekul air minum

f) Aktifkan molekul-molekul air tubuh

g) Untuk menghilang bau buruk

h) Menjaga kesegaran makanan disimpan di lemari es

i) Jelaskan migrain, nyeri punggung dan tubuh arthritis

j) Menjaga pertumbuhan yang sangat baik untuk tanaman dan hijau.

Bagaimana menampilkan Bio-Energi Ads4bucks Card pada tubuh kita?

Menempel tidak diperlukan. Hanya simpan dalam saku atau sebagai Slip hanya untuk wanita di bra anda.

Bio Energi Mengapa kad dan tidak fleksibel?

Kad-kad yang berpola anda kemudahan konsumen dengan kesan quality. Ini terbukti secara saintifik sebagai ubat segera kepada pelanggan. High kompetitif bijaksana itu sebagai tenaga baik liontin, gelang dan rantai magnetik yang ditemui di pasaran. Ads4bucks bangga untuk hadir Bio-Energy Card secara percuma kepada agen kami, terutama kami percaya Kesihatan adalah nilai tertinggi maka kekayaan anda.

Adakah Bio Energy Card Ads4Bucks mengurangkan bau?

For sure! Minor bau seperti bau yang tidak menyenangkan makanan di lemari es, di mobil ataupun Bahkan bau badan, Bio Energy Card menghilangkan bau percaya diri ketika dikonsumsi.

Adakah Bio Energy Card Ads4Bucks aman bagi anak-anak?

Meskipun demikian, kad ini selamat bagi anak-anak bahkan bayi.

Adakah kehidupan kewujudan kad ini?

Kewujudan minimum Bio Energy Card selama 3 tahun terkini.

*Maklumat ini di ambil dari Ads4bucks info

Portal Iklan

January 20, 2010 | | Comments Off

iklan 2

Iklan anda akan dipaparkan melalui portal Ads4bucks seperti gambar di atas. Dan Harganya Adalah PERCUMA. Anda boleh mengiklankan sebarang Aktiviti yang anda inginkan Termasuk Perniagaan, Aktiviti, Laman Blog Perkhidmatan, dll selagi tidak menyalahi undang2 Kerajaan Malaysia.. HEheheh Siap Gambar lagi tuh.. Klik pada gambar untuk besarkan imej.

Testimonial

January 20, 2010 | | 6,415 Comments

Khas Untuk Agent / Pelayar Ads4bucks berkongsi pengalaman anda bersama Ads4bucks


Bad Behavior has blocked 155 access attempts in the last 7 days.